Responsive webdesign

Webdesign voor u!

Tevreden wanneer u dat bent

Ons doel is om een website te bouwen waarmee u uw onderneming het best in de markt zet. Hierbij staan uw wensen centraal. We luisteren, geven advies en komen zo tot het best mogelijke eindresultaat.

Wij bouwen de websites altijd online. U ontvangt een link waarmee u mee kunt kijken tijdens het ontwerpproces van de website. Hierdoor is het eenvoudig om gaandeweg input te leveren aan het proces. De website is er dus altijd één die perfect past bij úw visie.

Wordpress website

Gemakkelijk bijhouden in WordPress

Eindeloze mogelijkheden

De websites ontwerpen wij op basis van het CMS WordPress. WordPress is hét populairste CMS. Het voordeel van WordPress is dat het heel eenvoudig is om de website zelf aan te passen; hier is bijvoorbeeld geen programmeerkennis voor nodig.

Ook is WordPress zeer schaalbaar: de standaard functionaliteiten zitten er al in, terwijl er voor de wat meer geavanceerde functionaliteiten vele extra plugins en templates beschikbaar zijn. Hierdoor zijn bijvoorbeeld geavanceerde webshops en meertalige websites een mogelijkheid.

responsive webshop laten maken

Geavanceerde webshops

Verkoop uw producten gemakkelijk online

Het is ook mogelijk om een webshop te laten ontwikkelen. Ook dit wordt gedaan binnen WordPress. Met WordPress in combinatie met WooCommerce is het mogelijk geavanceerde webshops te bouwen die er prachtig en modern uitzien.

Uiteraard kunnen er vele verschillende producten, producteigenschappen, leveringsmethoden, betalingsmethoden etc worden toegevoegd. Ook webshops binnen WordPress zijn zeer gemakkelijk uit te breiden en te onderhouden.