seo - zoekmachineoptimalisatie

Optimalisatie voor zoekmachines

Gemakkelijk gevonden worden op internet

Eén van de belangrijkste redenen om een website te maken is natuurlijk om online gemakkelijk gevonden te worden. Het liefst kom je in Google zo hoog mogelijk in de resultatenlijst terecht.

Er zijn enkele manieren om te zorgen dat je zo hoog mogelijk in Google terechtkomt. Wij kunnen enkele trucs toepassen waardoor de vindbaarheid in Google wordt verhoogd.

cache afbeelding

Optimalisatie van de pagina's

De basis voor goede vindbaarheid.

Een website die technisch in orde is, komt altijd een stuk hoger in Google. Dit wil bijvoorbeeld zeggen dat alle pagina’s op de website duidelijke ‘snippets’ dienen te hebben, de regel tekst die je tussen de resultaten ziet. Ook de afbeeldingen, categoriën, nieuwsartikelen etc dienen van de juiste informatie voorzien te zijn.

Ook dient de site snel in te laden, en voorzien te zijn van een beveiligde verbinding. Tot slot is het belangrijk dat de site relevante content bevat. Hiervoor doen we een zoekwoordenonderzoek naar de voor uw onderneming meest relevante zoektermen.

Link building

Linkbuilding

Veel inkomende links voor herkenbaarheid

Hoe meer inkomende links een website heeft, hoe hoger de website in Google uit zal komen. Immers; als veel websites naar de uwe verwijzen, zal het wel een hele relevante website zijn.

Om dit te forceren is het mogelijk links te ‘ruilen’ met andere websites in de branche. Wij plaatsen een link naar hun website, zij plaatsen een link naar de onze. Hiervoor nemen wij contact op met de meest relevante websites in uw vakgebied. Hierdoor wordt de vindbaarheid in Google sterk verhoogd.