website onderhoud

Beveiligen van de website

Geen zorgen meer over de veiligheid

Natuurlijk wordt de website bij ons geïnstalleerd op goed beveiligde server. Daarnaast is het alsnog een goed idee om de site goed te beveiligen. Wij zorgen hiervoor.

Zo beveiligen we de verbinding, limiteren we het aantal inlogpogingen en blokkeren we ip-adressen van aanvallers. Ook beveiligen we de website tegen DDOS aanvallen. Zo is uw site altijd online.

website updaten

Updaten van uw website

Altijd up-to-date

De meeste websites draaien op een CMS dat af en toe geupdate dient te worden. Vaak zitten er bij deze updates ook beveiligingsaanpassingen.

Het is echter niet altijd in te schatten wat er gebeurt met een website wanneer deze geupdatet wordt. Wij nemen dit graag over. We updaten de website, controleren of deze volledig correct draait, en als dit niet het geval is passen we de website zo aan dat deze wél werkt.

betrouwbare e-mail hosting

Aanpassingen

Kleine aanpassingen direct geregeld

Op een website moeten geregeld nog kleine zaken worden aangepast. Denk bijvoorbeeld aan veranderde openingstijden, een aangepast e-mailadres of een afbeelding die wel eens vervangen mag worden. Deze aanpassingen kunt u allemaal eenvoudig zélf aanpassen in het CMS dat wij gebruiken. Het is echter vaak veel uitzoekwerk om iets aante passen.

Wij nemen deze zaken graag van u over. U kunt met ons afspreken voor hoeveel uur wij per maand we aanpassingen voor u kunnen doen aan de website. Hierdoor heeft u geen omkijken meer naar de website. Nieuwsartikelen toevoegen, teksten of afbeeldingen aanpassen, social media toevoegen etc.