snelle hosting

Razendsnelle hosting

Op onze moderne servers

Wij hosten uw website op een razendsnelle server. Door de goede optimalisatie voor database gestuurde websites, laden deze heel snel in. Dit is niet alleen prettig voor de bezoeker van de site; het zorgt er ook voor dat de site een stuk beter gevonden wordt in Google.

Natuurlijk kan er altijd wat mis gaan. Om te voorkomen dat er data kwijtraakt, maken wij iedere dag back-ups. Bij een vergissing of een storing kan daardoor gemakkelijk een oudere versie van de website worden teruggeplaatst.

Virtualmin control panel

Toegang tot uw eigen controlepaneel

Gemakkelijk uw webruimte beheren

Onze servers zijn voorzien van het control panel Virtualmin. U kunt hiermee gemakkelijk uw eigen hostingpakket beheren. Zo kunt u binnen enkele minuten een nieuw e-mailadres aanmaken.

U kunt hier ook vele aanpassingen voor uw webruimte doen. Zo kunt u kiezen uit 4 verschillende PHP-versies. Zo werkt uw webapplicatie altijd goed.

betrouwbare e-mail hosting

Betrouwbare e-mail

Ongelimiteerd aantal mailboxen

We regelen ook graag de e-mail voor u. We kunnen mailadressen voor u aanmaken, waarna u er zelf zo veel kunt toevoegen als u wilt.

Het is mogelijk om uw eigen mailprogramma te gebruiken om de e-mail te openen; bijvoorbeeld Outlook of Thunderbird. U kunt echtoor ook gebruik maken van onze eigen webmail. U heeft dan altijd en overal toegang tot uw mail.

Uiteraard worden de mails altijd veilig en beveiligd verzonden. Ook is de e-mail voorzien van een antivirus en antispam, om te helpen uw inbox veilig te houden.